Tréning

Szállodánkat negyedszázada kifejezetten tréningházként, a kis létszámú (10-30 fős) képzések, csapatépítő elvonulások számára alapítottuk és az évek során a tréningek terén összegyűlt tapasztalatainkat továbbra is kamatoztatni kívánjuk. A Pest megye csodálatos természeti környezetében lévő Villa ideális tréninghelyszín, hiszen itt minden feltétel adott a színvonalas, sikeres csapatépítő tréningek, előadások, szemináriumok, partnertalálkozók, termékbemutatók vagy akár egy családi nap megvalósításához.

Miért garantált, hogy igazán hasznos és sikeres lesz céges rendezvényük, ha a Villa Székelyt választják?

 • 25 év tapasztalat a tréningek területén
 • Mind zárt, mind szabadtéri környezet
 • Igény esetén kizárólagos használat
 • Saját étterem házias konyhával, személyre szabott menü
 • Természetes fényű, kertre néző, teljesen felszerelt termek (flipchart, projektor)
 • Csöndes környezet ősfás parkban közel Budapesthez, de távol a város zajától
 • Kávészünetekben korlátlan kávé, tea és italfogyasztás
 • Csapatépítéshez esti kikapcsolódási lehetőségek (wellness, billiárd, pingpong, csocsó)

A Villa Székely Tréningház termei

Terem neve Férőhely (színházi ültetés) Férőhely (éttermi ültetés) Férőhely (állófogadás) Fix / Mobil Ültetés Alapterület Légkondi Sötétítés Természetes fény
Dunai tárgyaló 35 25 35 Mobil 42 m2 Van Van Van
Nagy tárgyaló 80 50 70 Mobil 70 m2 Van Van Van
Télikert 12 12 Mobil 10 m2  Van Van

Mindkét természetes fényű, változatos módon berendezhető – színházi, iskolapados, U- és kör alakú – különtermünk légkondicionált, parkra néző csodálatos panorámával rendelkezik. Igény esetén akár 10 fős meetingtől kezdve a 60 fős állófogadásig minden igényt ki tudunk elégíteni. A termek mellett a csoport rendelkezésére bocsátjuk 40m2-es fedett teraszunkat, a hallt, vagy az étkezőt is, ha kisebb szekciókat szeretnének kialakítani. A termekben alapfelszereltség a flipchart tábla és tollak, beépített projektor, vetítővászon és mágnestábla, valamint wireless internet csatlakozás, továbbá igényelhető DVD lejátszó, erősítő, laptop, fénymásolás, hangosítás, mobil mikrofon, lézer pointer, presenter.

High tech trénerek részére rendelkezünk egy eBeam® Edge Projection interaktív eszközzel. Az EBeam® eszköz – ami egy hordozható interaktív vevőegységből, egy interaktív tollból és a táblaszoftverből áll – használatához csak egy laptop szükséges, sőt elegendő, ha a tréner csak egy pen drive-on elhozza az elmentett prezentációt. Az eszköz alkalmazását könnyű elsajátítani és általa a tréningek színesebbé, érdekesebbé tehetők, sőt még felvehetők is.

Outdoor tréningekhez rendelkezünk 10 db Garmin Dakota terep GPS készülékkel, amihez vezetett túrákat is biztosítunk.

10 szobától mindenképpen, de kérésre már kisebb létszámnál is biztosítjuk ügyfeleink részére, hogy csak maguk legyenek a szállodában, vagyis igény esetén egyszerre csak egy csapatot fogadunk. Így lehetőség nyílik szűk körű felsővezetői elvonulásra, vagy olyan céges bulira, ahol az egész ház összes termét és szolgáltatását korlátlanul igénybe veheti a csapat. Igazi házigazdaként gondoskodunk a meghívottak, résztvevők ellátásáról, kávészünetekben korlátlan ásványvíz, üdítő és kávéfogyasztásról, egyéni különleges táplálkozási igényeket figyelembe véve – vegetáriánus, ételallergiás – menürendszerben működő házias étkezésekről.

Amit az esti kikapcsolódáshoz kínálunk: wellness (szauna, jacuzzi), biliárd, darts, póker, pingpongasztal, közös főzés, széles italkínálat italcsomaggal, korlátlan nyitva tartás.

Tíznél több szoba lefoglalása esetén nem számolunk terembérleti díjat. A harmadik és minden további éjszaka árából 20% kedvezményt biztosítunk.

Kedvezményes tréningcsomag-ajánlat 10 főtől

 • 1 éjszaka szállás kétágyas szobában büféreggelivel
 • 3×3 fogásos étkezés (ebéd, vacsora, ebéd)
 • Kávészünet 2 alkalommal édes és sós süteményekkel
 • Kávészünet 2 alkalommal süteményekkel és gyümölccsel
 • Ingyenes WIFI Internet használat a teljesen szállodában
 • Tárgyalóterem a létszámnak megfelelő méretben 2 napra, alap technikai felszereléssel
 • Wellness, billiárd, pingpong használata

A csomag ára 30.000 Ft/fő.
Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj.
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák

Felmerülő kérdéseikkel, igényeikkel, illetve egyéni ajánlat céljából forduljon hozzánk bizalommal:

+36 30/385-72-52
szekely@villaszekely.hu

Galéria