Szolgáltatások

Billiard (2)A Villa Székely***-ben bőséges kínálatú szolgáltatáscsomaggal szeretnénk vendégeink tartózkodását kellemessé varázsolni.

Családbarát szállodaként kialakítottunk egy mozgás- és készségfejlesztő játékokkal felszerelt játszószobát. A játszószoba bérelhető szülinapi zsúrok, készségfejlesztő foglalkozások számára is.

A gondozott parkunkban található fészekhinta, babajátszótér, pingpongasztal, lengőteke és nagy homokozó, ami pétanque pályának is alkalmas. Továbbá sok-sok társasjáték, puzzle és egy xbox kinect is várja a gyerekeket.

Természetesen a felnőttekre is gondoltunk, részükre kialakítottunk egy biliárdtermet, ahol a biliárdozás mellett lehetőség nyílik csocsózni, dartsozni, továbbá elhelyeztünk egy JBL ONBEAT VENUE iPhone dokkolós hangszórót, amire vendégeink iPhone-t, iPad-et, iPod-ot, illetve egyéb mobiltelefont bluetooth-eszközként tudnak csatlakoztatni, és olyan zenét hallgathatnak, amihez kedvük támad. Internetfüggőkre gondolva az egész épületben WIFI internet kapcsolat elérhető. Ezek mellett pingpongasztal, pokerasztal és Xbox Kinect várja a kikapcsolódni vágyó felnőtteket.

IMG_8444Szállóvendégeink térítésmentesen használhatják finn szaunánkat és 8 személyes jacuzzinkat.

Az aktív kikapcsolódás szerelmesi részére Garmin Dakota 10 GPS készülékeket biztosítunk, melyek vízállók és ütésállók, ezért kerékpározáshoz, vízi sporthoz, geocaching-hez is alkalmasak. Ez utóbbihoz vezetett túrát is biztosítunk.

A Villa a Duna partján csónakházat üzemeltet, így lehetőséget biztosítunk 1-4 személyes túrakajak- és kenubérlésre, illetve 4 személyes kielboot kölcsönzésre. Gyerekevezőink is vannak, így az egész család aktívan részt vehet a kajak-, vagy kenutúrán.

16-ostól 28-as méretig 10 db teljesen felszerelt, GPS konzollal ellátott kerékpárral rendelkezünk, amelyeket szállóvendégeink kölcsönözhetnek, hogy felfedezhessék a Dunakanyar természeti és kulturális értékeit. Kisgyerekes családok részére 2 gyerekülésünk, sisakjaink és egy trail-gator® kerékpárvontató rudunk is van.

A szálloda éttermében vendégeink előzetes kérése alapján kialakítunk egy közös főzésekre, főzőtanfolyamokra alkalmas főzősziget. A főzősziget magassága állítható, így a gyerekek is részt tudnak venni a foglalkozásokon. Nyaranta az idelátogatók lekvárfőző üstünkben főzhetik saját lekvárjukat.

Nem utolsósorban értékeire vigyázva zárt parkolót biztosítunk.