IMG_8567

Rendezvény

IMG_8435Születésnap? Keresztelő? Babazsúr? Farsang? Halloween? Legyen az bármilyen családi vagy baráti összejövetel, a Villa Székelyben levesszük a válláról a vendéglátás terhét. Önnek nem marad más dolga, mint megjelölni a napot és a létszámot és már küldheti is a meghívókat. Minden másról gondoskodik a Villa Székely személyzete.

Nálunk a helye, ha egy jeles eseményt szeretne megünnepelni, de akkor is, ha egy kertet keres, ahol egy ugrálóvárat fel tud állítani és vendégül láthatja gyereke barátait úgy, hogy a szülők is jól érezzék magukat, de ne kelljen a zsúr után egy hétig otthon rendet csinálni. Bulira, zsúrra szállás nélkül is foglalhatók a szálloda termei, kertje, de ha szeretne koccintani is a születésnapján, akkor ilyen eseményekkor az ünnepeltnek ingyen, az őt ünneplőknek pedig kedvezményesen biztosítunk szállást.

A szálloda kialakítása miatt – mivel a szobák az emeleten vannak – alkalmas kisgyerekes családoknak. Miután a gyerekeket lefektették, a szülők beszélgethetnek a teraszon vagy bulizhatnak a teremben.