Hotel

IMG_8365A háromcsillagos Villa Székely szálloda a Dunakanyarban, Leányfalu szívében várja a pihenni és feltöltődni vágyókat, csupán néhány percnyi sétára a Dunától és a Leányfalui Termálfürdőtől. A szálloda 1991 óta van a Székely család tulajdonában, folyamatosan újítjuk, a belső terei 2012-ben teljes körű átalakításon estek át a kor technikai vívmányait figyelembe véve. A három generáció pihenését biztosító 110 éves kúria épületében kialakított szálloda barátságos és szakmailag felkészült személyzete mindent megtesz a legnagyobb komfort és kényelem biztosítása érdekében. A hotelben a legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki garantáltan megtalálja a számítását. Szállodánk kialakításának, adottságainak köszönhetően ideális tréningek, esküvők lebonyolítására.

Szobák: A Villa Székely*** 15 szobával áll vendégei rendelkezésére, ebből 13 db kétágyas, zuhanykabinos szoba, valamint 2 db, egyenként 50m2-es alapterületű háromágyas, fürdőszobás lakosztály.

Étkezés: 30 fő befogadóképességű étteremmel rendelkezünk, melyet jó idő esetén a Villa dunai panorámás fedett teraszával tudunk bővíteni. Saját konyhánkban házias ízekkel igyekszünk vendégeink tartózkodását még komfortosabbá tenni.

Egyéb helyiségek: A szállodában található még egy 70 és egy 36 m2-es természetes fényű terem, melyek kiválóan alkalmasak tréningek számára. Wellness részlegünk jacuzzival, szaunával felszerelt, igény esetén gyógymasszázst is biztosítunk. A játék szerelmeseinek külön biliárdterem áll a rendelkezésére. Az összes belső helyiség klimatizált.

Vendégeink számára zárt parkolót biztosítunk!

Galéria